Ferrari Millenio Concept By Marko Petrovic - 01

Ferrari Millenio Concept / Marko Petrovic

Marko Petrovic, the younger 27-yr-outdated Serb, managed to peel her creativeness the figure of the future Ferrari. titled Ferrari Millenio Concept , disabled predicate Transportation Design and style Master of Domus Academy, Milan, Italy, Ferrari wants to make it as environmentally friendly auto quickly.

According to Marko Petrovic, the layout will appear as Ferrari Millenio Principle supercar that carries an electric motor. With the cooking area runway, Marko Petrovic believe, Ferrari Millenio Concept will make zero-emission, the planet requirements to adjust in the foreseeable future.
Marko Petrovic, who was also sketching BMW motorcycle style Ghost, said reaching inspiration from Ferrari Globe in Abu Dhabi. Although the shape of the physique front to the rear is an implementation of a collection of types that have been owned Ferrari supercar.

Even so, Marko Petrovic has instilled some new components that Ferrari Millenio Principle seem more futuristic. Carrying two electrical motors, this Ferarri supercar is created only has two seats.
Ferrari Millenio Notion also mentioned will be significantly lighter and more powerful than Ferrari designs at this time. This happens following he would make the exterior of sophisticated resources these as sheets made of carbon nanotubes. With that materials, Ferrari Millenio Concept will be 10 times lighter and much more strong 500 times stronger than metal.
“Ferrari wants to keep its philosophy as the very best and fastest car maker in the entire world,” stated Marko Petrovic . “Because the velocity will be extremely dominant in the long term.”

 Data  

Name: Ferrari Millenio Concept
Type: Automotive, Concept Car
Colour: Red
Year: 2011

 The people  

Product Designer: Marko Petrovic
Manufacturer: Ferrari
Text Description: © Courtesy of automotivecar.us
Images: © Marko Petrovic, Ferrari

No comments

Post a Reply

You must be logged in to post a comment.

© 2012-2015 Designalmic : Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/office.

Your Bookmarks

You must be logged in to view your bookmarks.

Facebook

Twitter

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Dune House Terschelling / Marc Koehler architects - A home that fits in with the dune landscape on Terschelling island in The Netherlands. designed by Marc Koehler Architects, "The design is based on a walk through the dune landscape, where you alternately encounter closed and open spaces at different levels." He has translated that experience into a large open space, divided into a dozen split levels that spiral around the central fireplace. The roof and façade have been given the same wooden look that matches the color of the dunes. "Dune House is a wooden diamond"...

    Pinned: 27 Apr 2015
  • Acoustic Shells / Flanagan Lawrence Architects - These Acoustic Shells were designed by London studio Flanagan Lawrence to facilitate community events and provide residents of the West Sussex town with a scenic resting spot on the edge of a sunken garden. Flanagan Lawrence developed the design after winning an architectural competition organised by Littlehampton Town Council in 2012. It called for a "Stage by the Sea" that would "provide a high quality landmark structure forming the focal point of Littlehampton's Greensward"...

    Pinned: 24 Apr 2015
  • Autobahn Church Siegerland / Schneider + Schumacher - Autobahn Church Siegerland by Schneider + Schumacher, The bright white, polygonal façade of the Siegerland Motorway Church catches the eye even from afar. A pictorial wooden structure, it defies the noisy surroundings of hotel, fast food restaurant and petrol station. Its interior welcomes visitors with a quiet room combining artificial light with daylight to create a warm and contemplative atmosphere...

    Pinned: 24 Apr 2015
  • 25 Green (25 verde)-Urban Treehouse / architetto Luciano Pia - Amongst the city streets of Turin sits an oasis of green forest disguising a five-storey apartment building. Luciano Pia designed the building as an attempt to protect residents from noise and air pollution. There are 63 residential units in the building and they are all different and fitted with wide terraces of irregular shapes that surround the trees. The last floor is covered with private green roofs. The green is diversified: big vases on the terraces, court gardens, green walls and roof gardens just in front of the lofts...

    Pinned: 22 Apr 2015
  • Aarau Bus terminal and station Canopy / Vehovar & Jauslin Architektur - Situated between the busy Bahnhofstrasse and the new railway station in the center of Aarau, Switzerland, is a cushioned canopy that seems to float like a cloud. Designed by Vehovar & Jauslin Architektur, the bus terminal's ETFE membrane creates a striking entry to the region. The bus station covering consists of a sinuously formed steel table and a huge cushion with a random cable suspension on both sides. The upper blue and the lower clear ETFE-foil has been printed with a bubble pattern and is butt-welded without a visible repeat...

    Pinned: 21 Apr 2015
Contact Us
 
Thank you! Your message has been submitted to us.
×